Si tens casa dins els dos itineraris de la cavalcada del divendres 31 per celebrar Halloween, aquesta noticia t'interessa. Descarrega aquest cartell (o arreplega'n un a la biblioteca)  i penja'l a la porta divendres per rebre a la colla de xiquets buscant caramels en la cavalcada de la Nit de Tot Sants. Prepara dolços o llepolies per a quan toquen a  la porta. Els xiquets eixiràn des de la plaça Bazzano i la plaça del Tirant per trobar-se a la plaça Major on hi haurà pluja de caramels. La cavalcada amb eixida de la plaça Tirant passarà pels carrers Sanchis Guarner, Francesc Ferrer Pastor, València i Ecce Homo. La cavalcada amb eixida des de plaça Bazzano continuarà per Pau Picasso, dos de maig i plaça Major.

Si t'agrada la cuïna i vols participar en un concurs de la Diputació de Valencia, només tens que enviar una recepta d'un plat que porte ametlla com a ingredient principal. Les teus receptes poden eixir publicades en un llibre. Fes clic en el titular d'aquesta noticia per llegir les bases del concurs 'El Rebost'

 

L'exposició de pintures d'Anna Tur s'inaugura 24 d'octubre a les 20 hores a la Casa de Cultura. La mostra es podrá veure fins el dia 19 de novembre. Estàs convidat¡

 

Divendres s'obri una oportunitat per ser solidari amb els que més ho necessiten. Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa s'inicia una campanya de recollida de roba i calçat infantil al col.legi Gregori Mayans. Podràs portar la roba que els teus fills no necessiten fins al dia 31. Si no tens roba, possa el teu gra d'arena, compartint aquesta notícia als veins que tenen roba per donar. Són molts els menors que la necessiten.

Com tots els anys, Bellreguard celebrà el día de l'autonomía valenciana amb actes civics on sonaren la miuxeranga i l'himne regional, amb la presència de la Corporació Municipal, que després va compartir amb veíns del poble a les paelles del 9 d'Octubre.

Bellreguard ja ha encetat el curs polític. L'equip de govern va convocar la mesa de negociació en la que hi havia representants dels grups polítics, dels treballadors i dels sindicats presents a l'Ajuntament amb el fi de presentar les tres places fixes de policies locals que van a traure's per tal de regularitzar els llocs interins.

 

 

Per primera vegada, Bellreguard acull la convocatòria comarcal d'examen destinada a l'obtenció del títol oficial del Graduat de Secundària. Les proves s'han realitzat a l'Escola Municipal d'Adults "8 de Març" i l'Institut "Joan Fuster".
 

L'Ajuntament de Bellreguard informa que finsel dia 11 de novembre de 2014 es podran pagar els tributs corresponents a la contribució IBI Rústica de 2014. També es poden pagar els IAE 2014 i els IAE amb alta de 2013.

 

 

 

Divendres, rendint culte a la tradició, es van presentar les festes de 2014 junt amb el llibre 'El joc de la pilota a Bellreguard, una història de val i quinze'. Es tracta "d'una profunda investigació sobre l'afició a la pilota que va arribar al seu clímax en els anys 40 amb el Quintet invencible", va explicar l'investigador històric Juan Antonio Torres, coautor del llibre junt amb Miquel Escrivà. Donis Muñoz introduí el llibre i Vicent Savall cantà. L'acte va servir per homenatjar a tots els pilotaris vius i familiars del 'Quintet invencible'.

Fotografies de l'acte a aquest enllaç xurl.es/hao80

 

El director general d'Energia de la Generalitat Valenciana, Antonio Cejalvo, el director general de Gas Natural Cegas, Roberto Cambra, i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, van presidir hui l'acte institucional d'obertura de clau que simbolitza l'arribada del subministrament de gas natural a la localitat. Ja hi ha 60 cases que estàn utilitzant el gas canalitzat i la xarxa está ampliant se a altres dos zones del poble. L'alcalde Jaume Ascó, demanà disculpes per les molesties que puguen causar les obres i afegí que ja s'ha fet una part del poble "i ara ha entrat un altre projecte de cegas que agafa una altra part del poble. La idea és que continue fent se d'una manera paulatina".  

 

Dimarts 28 d'octubre es celebrà la conferència sobre la malaltia de Parkinson a Bellreguard, on assistiren persones afectades i familiars per a informar-se.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja compta amb una subvenció de 80.000 euros per a posar en marxa un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials en la platja. Des de fa més de dos anys, el govern local alerta de la urgència de renovar el disseny i deficiències de les bombes i aljubs existents  Ara, els informes tècnics municipals, a més d'altres documents tècnics de suport a la idea que el sistema suposava un risc pel seu mal funcionament, han convençut a la Diputació de València per a atorgar l'ajuda.

L'Entrada de Moros i Cristians de Bellreguard ha estat emesa aquest any per Tele 7 en directe. Aquest vídeo recull tres hores d'imatges del acte més multitudinari de les festes de Bellreguard que, un any més, ha estat recolzat per la presència de centenars de veïns.

Si estàs interessat en fer algun curs de l'Escola Pública d'Adults de Bellreguard encara pots fr-ho perquè s'ha ampliat el periode de matriculació fins al 29 d'octubre. Podràs fer-ho on-line i si ho vols fer físicament hauràs de fer-la de 17 a 19 hores.

Aquest any hi ha cursos d'alfabetització i neolectors, així com curs de graduat en educació secundària, curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Valencià. També hi ha curs d'anglés inicial, elemental, pre-intermediate, així com curs de conversació i pronunciació. A banda et pots matricular en el curs de dibuix i pintura i el curs de cuina. Tens tota la informació punxant en aquests enllaços.

Full informatiu dels cursos de l'EPA

Full de matrícula

Cursos d'anglés

Durant tot el mes d'octubre et pots apuntar en els Serveis Socials Municipals, (dilluns i dimecres de 9 a 14h) al programa No estigues sol al Nadal per a jubilats i pensionistes. Aquest any l'estada és en un hotel a Oropesa del Mar en règim de pensió completa del 23 al 27 de desembre. Comptarà amb activitats d'animació i excursions a poblacions properes i celebració especial de la Nit de Nadal i del Dia de Nadal.

 

Les festes de Bellreguard van finalitzar el diumenge amb una conclusió generalitzada d'alta participació en els principals actes de la setmana. Els veïns s'han bolcat com a espectadors i com a participants en les desfilades de moros i critians, però també en les ambaixades, els dos balls de disfresses i la carrera de cintes. La intensa col·laboració entre les associacions de Bellreguard, coordinades per l'Ajuntament, ha convertit nombrosos actes en atractius espectacles d'interés general. L'alcalde Jaume Ascó va subratllar en este sentit la destacada iniciativa de les associacions del municipi que han fet de les festes de Bellreguard "un referent de com els veïns d'un municipi coordinats per l'Ajuntament poden oferir grans espectácles. 

A aquest álbum pots seguir les festes de Bellreguard 2014 en imatges. A què estàs esperant? buscat i et trobaras.

Fes clic ací per desplegar l'àlbum de festes 2014. Hem penjat noves fotos de l'Entrada.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

 

El semanal de la Safor 'Micro' ha publicat aquesta setmana un especial de les festes de Bellreguard amb entrevista a l'alcalde, el president dels moros y cristians, la regidora de Festes i els capitans de 2014.

Per veure tot l'especial fes clic ací

 

Una empresa ha auditat el procés administratiu i d'execució de les obres de la urbanització Centre Sud de la platja de Bellreguard. L'objectiu és comprovar si la Unió Temporal d'Empreses (UTE) adjudicatària de les obres d'urbanització va cobrar en la passada legislatura quasi mig milió d'euros en material que finalment no va ser col·locat en els carrers de la mateixa. I és que un error comés per l'equip tècnic contractat pel municipi per a certificar les obres, va multiplicar la quantitat de formigó empleat per a la fonamentació dels carrers, la qual cosa va permetre a la constructora cobrar eixe quasi mig milió de més.

 

Durant els mesos de juliol i agost, s'han dut a terme una gran quantitat d'actuacions en matèria d'obres, jardineria, fontaneria, neteja, pintura i manteniment, entre d'altres. Els treballs s'han desenvolupat pels serveis bàsics municipals. Aquests treballs han sigut coordinats i supervisats pels tècnics municipals. En obres s'ha revisat el sostre de l'edifici del menjador substituint les teules trencades o en mal estat. S'ha millorat per seguretat el mur perimetral en la zona pròxima al camí d'Almoines, donant-li una major alçada. També s'ha a la instal·lació d'una font que pose fi als nombrosos problemes que presentava l'antiga.

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès