Descarregat el programa de festes on trobaràs tots els actes des del dia 18 de setembre fins el diumenge 28. Les novetats aquest any són el Gran Prix, les desfilades informals en les ambaixades mora i cristiana i el futbolí més gran del món.

Fes clic ací per iniciar la descàrrega

L'Ajuntament de Bellreguard ha convocat el plenari corresponent al mes de setembre el dia 17 a les 20.30 hores en la Sala de Sessions de la casa consistorial.

L'Ajuntament de Bellreguard informa que finsel dia 11 de novembre de 2014 es podran pagar els tributs corresponents a la contribució IBI Rústica de 2014. També es poden pagar els IAE 2014 i els IAE amb alta de 2013.

Divendres, rendint culte a la tradició, es van presentar les festes de 2014 junt amb el llibre 'El joc de la pilota a Bellreguard, una història de val i quinze'. Es tracta "d'una profunda investigació sobre l'afició a la pilota que va arribar al seu clímax en els anys 40 amb el Quintet invencible", va explicar l'investigador històric Juan Antonio Torres, coautor del llibre junt amb Miquel Escrivà. Donis Muñoz introduí el llibre i Vicent Savall cantà. L'acte va servir per homenatjar a tots els pilotaris vius i familiars del 'Quintet invencible'.

Fotografies de l'acte a aquest enllaç xurl.es/hao80

Si estàs interessat en fer algun curs de l'Escola Pública d'Adults de Bellreguard, pots consultar la informació a aquest enllaç. La matrícula ja està oberta fins el 8 d'octubre.

Aquest any hi ha cursos d'alfabetització i neolectors, així com curs de graduat en educació secundària, curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Valencià. També hi ha curs d'anglés inicial, elemental, pre-intermediate, així com curs de conversació i pronunciació. A banda et pots matricular en el curs de dibuix i pintura i el curs de cuina. Tens tota la informació punxant en aquests enllaços.

Full informatiu dels cursos de l'EPA

Full de matrícula

Cursos d'anglés

 

 

Dijous comença la setmana esportiva a Bellreguard. La regidoria d'Esports ha programat masterclass de Zumba, Body pump i spinning. A més a més, se celebraran els memorials Fede Pastor Gadea de bàsquet que arriba a la XVI edició i el III Memorial de futbol Pere Ciscar. La setmana conclourà dijous 18 amb la marxa saludable. Al cartell, tens la programació més concretada.

 

L'exercici escolar que comença ara a setembre és molt important per al Bàsquet Bellreguard perquè, segons el seu coordinador Felip Aparisi, 2014 "és un any de consolidació". En l'actualitat a Bellreguard hi ha cinc grups federats en la Comunitat Valenciana en la categoria Preferent, encara que potser augmenten al llarg del mes de setembre si creix el nombre d'inscrits. Els interessats ho poden fer a les vesprades a la pista de bàsquet del poble, al poliesportiu. Tots els dies hi ha entrenament de 17.30 hores fins a les 21 i només s'ha de preguntar per Felip o qualsevol dels monitors. Una vegada et poses en contacte amb ells et diran els dies de entrenament del teu grup.

 

 

El director general d'Energia de la Generalitat Valenciana, Antonio Cejalvo, el director general de Gas Natural Cegas, Roberto Cambra, i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, van presidir hui l'acte institucional d'obertura de clau que simbolitza l'arribada del subministrament de gas natural a la localitat. Ja hi ha 60 cases que estàn utilitzant el gas canalitzat i la xarxa está ampliant se a altres dos zones del poble. L'alcalde Jaume Ascó, demanà disculpes per les molesties que puguen causar les obres i afegí que ja s'ha fet una part del poble "i ara ha entrat un altre projecte de cegas que agafa una altra part del poble. La idea és que continue fent se d'una manera paulatina".  

Dijous 7 d'agost hi ha ruta de picaeta a la Platja de Bellreguard. Als establiments adherits a la iniciativa: Bar Alvarito, Bar Las Delicias, Café del marino, San Marino, Geladeria Niza, Ca Salvador, Los Intocables, Mitja Lluna.

 

El nou retor de Bellreguard, Vicente Salvador Soler Soler, va ser rebut el passat divendres pels feligresos i la Corporació municipal en l'església de Sant Miquel Arcàngel, la parròquia que aquest veí d'Albaida encapçalarà a partir d'ara. Vicente Salvador Soler va ser nomenat pàrroc de Bellreguard el passat 9 de juliol pel arquebisbe de valència Carlos Osoro. L'Església bellreguardina es va omplir de feligresos per donar una calurosa benvinguda al retor.

 

El semanal de la Safor 'Micro' ha publicat aquesta setmana un especial de les festes de Bellreguard amb entrevista a l'alcalde, el president dels moros y cristians, la regidora de Festes i els capitans de 2014.

Per veure tot l'especial fes clic ací

 

Una empresa ha auditat el procés administratiu i d'execució de les obres de la urbanització Centre Sud de la platja de Bellreguard. L'objectiu és comprovar si la Unió Temporal d'Empreses (UTE) adjudicatària de les obres d'urbanització va cobrar en la passada legislatura quasi mig milió d'euros en material que finalment no va ser col·locat en els carrers de la mateixa. I és que un error comés per l'equip tècnic contractat pel municipi per a certificar les obres, va multiplicar la quantitat de formigó empleat per a la fonamentació dels carrers, la qual cosa va permetre a la constructora cobrar eixe quasi mig milió de més.

Bellreguard ja ha encetat el curs polític. L'equip de govern va convocar la mesa de negociació en la que hi havia representants dels grups polítics, dels treballadors i dels sindicats presents a l'Ajuntament amb el fi de presentar les tres places fixes de policies locals que van a traure's per tal de regularitzar els llocs interins.

 

 

Durant els mesos de juliol i agost, s'han dut a terme una gran quantitat d'actuacions en matèria d'obres, jardineria, fontaneria, neteja, pintura i manteniment, entre d'altres. Els treballs s'han desenvolupat pels serveis bàsics municipals. Aquests treballs han sigut coordinats i supervisats pels tècnics municipals. En obres s'ha revisat el sostre de l'edifici del menjador substituint les teules trencades o en mal estat. S'ha millorat per seguretat el mur perimetral en la zona pròxima al camí d'Almoines, donant-li una major alçada. També s'ha a la instal·lació d'una font que pose fi als nombrosos problemes que presentava l'antiga.

L'equip de treballadors de manteniment de l'Ajuntament de Bellreguard ha realitzat al llarg de l'estiu llavors de neteja dels embornals i desaigües de la platja. Aquestes acciones, en previsió de fortes pluges, ja van donar resultat el passat dissabte 16 d’agost. Després de la posada en funcionament del bombeig de l'Alcoià, l'actuació pendent és una altra estació de bombeig que aglutine les tres bombetes i aljubs menuts de la platja. Aquestes últimes canalitzacions no estan funcionant al 100%, motiu pel qual l'Ajuntament te previst invertir 87000€ en la construcció d'un aljub, vàlvules de pas, de retenció, tovaria inoxidable, bombes d'aigua i central elèctrica que es posarà en marxa entre setembre i octubre.

 

La festa de moros i cristians de Bellreguard inclourà enguany una desfilada informal durant l'acte de les ambaixades que se celebraran el divendres 26 de setembre. La idea és que en l'acte de l'ambaixada mora, "participen amb una entrada informal totes les filaes mores i que les cristianes, ho facen en la reconquesta del castell per la nit, segons va explicar el president de la junta de Bellreguard, Eusebio Martínez. 

Vídeo dels tallers que han tingut lloc aquest matí a la platja de Bellreguard on s'ha encetat la campanya de tallers infantils de la Diputació de València 'Per unes platges sostenibles'

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès