Bellreguard celebrà la processó de Trasllat de la Soledat dins els actes de Dimarts Sant. Hui Dimecres Sant hi ha missa en la capella de la platja a les 18.30 hores i en el poble a les 19.30 pels confrares del Silenci. A les 22 hores es celebrarà laVia Crucis nocturne.

 

Lluís el Sifoner presenta divendres el seu últim disc a Bellreguard i fou rebut per l'alcalde, Jaume Ascó, i la regidora de Cultura, Eva Maria Martínez. El Sifoner torna a la càrrega amb ‘Cançons al riurau’, un projecte gravat a La Nucia, amb l’acompanyament de la Banda del mateix poble. Les cançons barregen poesia d’autors com Vicent Andrés Estellés o Maria Ibars, amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau, la pansa i els treballs del segle XX. En les lletres, totes emocionants, hi ha sentiments, poesia pura, descripcions excelses, picardia, amistat, bon humor, amor, ironia, erotisme,alegria… . La portada del disc ha estat a càrrec d’un dels grans dibuixants de l’actualitat: Antonio Forges. La presentació estigué a carreg de Joan Antoni Torres, qui va fer un repàs a la història del comerç de la pansa a Bellreguard.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja ha iniciat la instal·lació de llum LED al camp de Futbol. Aquesta infraestructura és possible gràcies al conveni subscrit entre el president provincial Alfonso Rus i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, i suposa la substitució dels punts de llum dels focus del camp de futbol i per a la col·locació de lluminàries led. Segons apuntà Ascó, "Bellreguard obtindrà un estalvi d'un 60% en el consum de la llum. Concretament, s'han realitzat uns estudis per a obtenir la llum adequada en cada focus, i cadascun tindrà un estalvi d'un 60%”, explicà. D'altra banda, l'alcalde indicà que aqueix estalvi serà molt important per a les arques municipals, ja que “suposarà una reducció de la despesa i majors ingressos, que es destinaran a realitzar més tasques de manteniment.

Si tens el cotxe o la casa inscrits a Bellreguard, saps que fins al dia 14 d'abril del 2015 es podran pagar en període voluntari els tributs corresponents a la Taxa de recollida de fem al poble 2015 o bé l'Impost de vehicles de Tracció Mecànica 2015.


 

L'Ajuntament presenta el projecte per a la construcció de la Casa de la Música de Bellreguard. La música és el tema central del BIM de gener junt amb els actes del 175 aniversari de l'Agrupació Artístic Musical

Veure el BIM complet

La Federació de Municipis i Províncies alerta de l'arribada als conters de correu electrònic d'un mail fraudulent que va a nom de la Tresoreria de la Seguretat Social. Si rebs un correu d'aquest mail (sede@seg-social.gob.es) demanant el pagament d'uns diners i amb l'amenaça de anul·lar la prestació assistencial als hospitals, tira'l a la paperera sense obrir l'arxiu adjunt. L'objectiu d'aquest mail és demanar diners, infectar l'ordinador amb un troyano que furta informació sensible de l'ordinador personal i posteriorment demanar diners per tornar la informació robada. La Federació de Municipis recomana que denuncies a la Policia Nacional els fets si has rebut aquest mail.

El plenari de l'Ajuntament de Bellreguard hi ha aprovat en la seva última sessió una moció per la qual tots els documents oficials que s'emeten al poble al llarg de 2015 porten el logotip dels 175 anys de vida de l'Agrupació Artístico-musical de Bellreguard. La proposta fou presentada pel grup del Partit Popular i secundada pels grups polítics socialista i nacionalista. La regidora de Cultura, Eva María Martínez, assegurà que el suport de l'Ajuntament cap a aquesta efemèrides és 'total' per la importància de la data.


El Partit Popular de Bellreguard va presentar en el plenari celebrat en la nit del dijous els pressupostos municipals de l'Ajuntament per a l'any que ve. Però els comptes prevists pel govern municipal no eixiran avant perquè els dos partits de l'oposició van votar en contra. La portaveu del Bloc, Alicia Boigues, va argumentar la justificació del vot en contra, mentres que els socialistes no van intervindre i només van procedir a emetre el seu vot negatiu. Esta situació obliga l'executiu local a continuar treballant amb els pressupostos prorrogats de 2014 perquè els veïns "puguen continuar disfrutant dels servicis municipales", va indicar l'alcalde, Jaume Ascó.

 

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha iniciat des de fa uns dies la remodelació del Centre de Salud de la platja tant en l'exterior com a l'interior de l'edifici. Segons explicà la regidora d'Urbanisme, Marola Marco, a l'exterior està realitzant-se la reparació de les façanes, mentre que a l'interior les obres estan dissenyades per adaptar l'espai a la nova normativa de la Conselleria de Sanitat.

 

La conselleria d' Educació ha concedit quatre Premis a l'Excel·lència Acadèmica als centres de Bellreguard. Tres són alumnes de l'any passat del Col·legi Gregori Mayans, Clara Llacer Garcia, Yurena Pellicer Pastor i Paula Soler Mari. I una alumna de l'Ies Joan Fuster: Gemma Guillem Arlandis. Familiars i autoritats acompanyaren ahir a les alumnes a rebre el Premi de Rendiment Acadèmic a València.

 

La Caixa, a través de l'Obra Social ha concedit a l'Ajuntament de Bellreguard una subvenció per la compra de material escolar i llibres per als xiquets de famílies del municipi que es troben en situació de greu necessitat. La destinació final de la subvenció s'ha acordat entre l'Ajuntament, el Centre Escolar i el grup de Caritas local, qui, per la tasca que fan, també tenen coneixement de la situació per la qual estan passant algunes famílies. Cal dir, que la col.laboració entre l'Ajuntament de Bellreguard i l'Obra Social de La Caixa ja fa alguns anys que ve donant-se, i a través d'ella s'ha fet front a despeses imprescindibles de menors, els pares de qui, per diverses raons, no se n'han pogut fer càrrec. Ja s'ha entregat un taló a l'escola per despeses de llibres, materials escolars i menjador de 1.256,31€

 

 

La festa de Moros i Cristians de Bellreguard va ser declarada ahir Bé Immaterial de Rellevància local en el plenari ordinari de Bellreguard. La regidora de Festes, Marola Marco, va ser l'encarregada d'introduir el punt de l'ordre del dia i va explicar que aquesta aprovació no és més que una baula per a aconseguir que la festa siga nomenada Bé d'Interès Turístic Nacional, un procés que s'obri ara i que "pot tardar molt a arribar". Marco també va demanar als grups de l'oposició que votaren a favor de la proposta perquè considera important la unanimitat de cara a aconseguir un reconeixement en l'àmbit autonòmic o nacional. La proposta va ser aprovada finalment amb tots els vots de la Corporació a favor.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja compta amb una subvenció de 80.000 euros per a posar en marxa un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials en la platja. Des de fa més de dos anys, el govern local alerta de la urgència de renovar el disseny i deficiències de les bombes i aljubs existents  Ara, els informes tècnics municipals, a més d'altres documents tècnics de suport a la idea que el sistema suposava un risc pel seu mal funcionament, han convençut a la Diputació de València per a atorgar l'ajuda.

La confraria del Sant Sepulcre de Bellreguard participà  al VIII encontre de Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana que en aquesta edició es celebra a Gandia. . L'acte principal fou dissabte 21 amb una desfilada de bandes i una processó de les confraries pel centre de Gandia.

 

La Diputació de València ha fet cessió a l'Ajuntament de Bellreguard de cinc ordinadors que ja estan en funcionament a diferents departaments municipals com ara la biblioteca.

 

Els escolars de Bellregurard ja han començat a 'supervitaminitzar-se i mineralitzar-se' amb la campanya del suc de taronja que s'organitza al centre educatiu del poble.

Fes clic ací per veure més fotos

Si eres de Bellreguard pots sentir-te orgullós de la teua banda de música. Es una de les més antigues de la Comunitat i en 2015 celebra el seu 175 aniversari. Ací tens un resum del que digueren en la presentació dels actes l'alcalde, Jaume Ascó, el president de l'Agrupació, Miquel Escrivà i l'historiador Juan Antonio Cremades. El vídeo correspón al primer concert de l'aniversari.

Durant tot el mes d'octubre et pots apuntar en els Serveis Socials Municipals, (dilluns i dimecres de 9 a 14h) al programa No estigues sol al Nadal per a jubilats i pensionistes. Aquest any l'estada és en un hotel a Oropesa del Mar en règim de pensió completa del 23 al 27 de desembre. Comptarà amb activitats d'animació i excursions a poblacions properes i celebració especial de la Nit de Nadal i del Dia de Nadal.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

La programació de la Setmana de la Dona de Bellreguard inclogué un viatje a El Provencio, on les dones gaudiren de moments d'agermanament amb els veïns del poble de la Manxa. Queda un acte més i será diumenge 15, amb Ia Marxa solidaria a peu. Tots els actes estàn organitzats per l'Associació de Dones de Bellreguard.

Album de fotos de la visita