Si eres pare, mare o mestre d'infantil, aquesta notícia t'interessa. La detecció precoç de la sordera és un dels elements fonamentals per a definir el pronòstic educatiu i de la incorporació social del xiquet o xiqueta amb hipoacúsia. Deus estar alerta amb el teu fill o alumne per identificar signes de problemes auditius en la infància. Si trobes problemes d'aprenentatge que podrien ser atribuïts a la deficiència auditiva deus acudir a un professional. 

 

El terme rural de Bellreguard té unes 1.300 fanecades dedicades principalment al cultiu del taronger. La Conselleria de Presidència, Agricultura, Pesca i Alimentació ha iniciat el tratctament aeri contra la mosca del Mediterrani en el terme bellreguardí.

 

Si t'agrada la cuïna i vols participar en un concurs de la Diputació de Valencia, només tens que enviar una recepta d'un plat que porte ametlla com a ingredient principal. Les teus receptes poden eixir publicades en un llibre. Fes clic en el titular d'aquesta noticia per llegir les bases del concurs 'El Rebost'

Bellreguard ja ha encetat el curs polític. L'equip de govern va convocar la mesa de negociació en la que hi havia representants dels grups polítics, dels treballadors i dels sindicats presents a l'Ajuntament amb el fi de presentar les tres places fixes de policies locals que van a traure's per tal de regularitzar els llocs interins.

 

Els actes a Bellreguard per mostrar el rebuig a la violència de gènere culminaren dimarts amb un llaç humà fet per l'agrupació de dones, però aquesta associació no esse l'única que participà en la jornada. Des de les 17 hores hi haguè tot un seguit d'activitats coordinades per l'ajuntament. Participaren l'Associació de Jubilats i Pensionistes, el col·lectiu de Gais i Lesbianes i la coral que oferí un repertori escollit per a aquesta ocasió. Altres de les activitats realitzades per dotar de contingut variat van ser la lectura d'una carta d'una dona maltractada, la presentació d'un còmic on es denuncia el maltracte als menors i la lectura d'un manifest on totes les associacions a més de l'Ajuntament condemnaven qualsevol tipus de violència domèstica. També es projectà un documental 'La maleta de marta', de la que vos deixem el trailer.

Fes clic ací per desplegar l'album de fotos de l'acte

 

Si tens menys de 35 anys i eres estudiant de postgrau, tens una oportunitat d'or per enriquir el teu currículum amb una estança de cinc mesos a ciutats europees amb una beca de 1.500 euros al més. La Diputació obri un any més el programa la Dipu te eurobeca que té com a objectiu que els 50 joves seleccionats de la província de València milloren els seus coneixements, el seu nivell d'idioma estranger i una major professionalització.

Informat en aquest enllaç Dival.es

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja compta amb una subvenció de 80.000 euros per a posar en marxa un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials en la platja. Des de fa més de dos anys, el govern local alerta de la urgència de renovar el disseny i deficiències de les bombes i aljubs existents  Ara, els informes tècnics municipals, a més d'altres documents tècnics de suport a la idea que el sistema suposava un risc pel seu mal funcionament, han convençut a la Diputació de València per a atorgar l'ajuda.

Durant tot el mes d'octubre et pots apuntar en els Serveis Socials Municipals, (dilluns i dimecres de 9 a 14h) al programa No estigues sol al Nadal per a jubilats i pensionistes. Aquest any l'estada és en un hotel a Oropesa del Mar en règim de pensió completa del 23 al 27 de desembre. Comptarà amb activitats d'animació i excursions a poblacions properes i celebració especial de la Nit de Nadal i del Dia de Nadal.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

 

El semanal de la Safor 'Micro' ha publicat aquesta setmana un especial de les festes de Bellreguard amb entrevista a l'alcalde, el president dels moros y cristians, la regidora de Festes i els capitans de 2014.

Per veure tot l'especial fes clic ací

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès