El Partit Popular de Bellreguard va presentar en el plenari celebrat en la nit del dijous els pressupostos municipals de l'Ajuntament per a l'any que ve. Però els comptes prevists pel govern municipal no eixiran avant perquè els dos partits de l'oposició van votar en contra. La portaveu del Bloc, Alicia Boigues, va argumentar la justificació del vot en contra, mentres que els socialistes no van intervindre i només van procedir a emetre el seu vot negatiu. Esta situació obliga l'executiu local a continuar treballant amb els pressupostos prorrogats de 2014 perquè els veïns "puguen continuar disfrutant dels servicis municipales", va indicar l'alcalde, Jaume Ascó.

 

 

Si eres de Bellreguard pots sentir-te orgullós de la teua banda de música. Es una de les més antigues de la Comunitat i en 2015 celebra el seu 175 aniversari. Ací tens un resum del que han dit hui en la presentació dels actes l'alcalde, Jaume Ascó, el president de l'Agrupació, Miquel Escrivà i l'historiador Juan Antonio Cremades.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha iniciat des de fa uns dies la remodelació del Centre de Salud de la platja tant en l'exterior com a l'interior de l'edifici. Segons explicà la regidora d'Urbanisme, Marola Marco, a l'exterior està realitzant-se la reparació de les façanes, mentre que a l'interior les obres estan dissenyades per adaptar l'espai a la nova normativa de la Conselleria de Sanitat.

Si eres pare, mare o mestre d'infantil, aquesta notícia t'interessa. La detecció precoç de la sordera és un dels elements fonamentals per a definir el pronòstic educatiu i de la incorporació social del xiquet o xiqueta amb hipoacúsia. Deus estar alerta amb el teu fill o alumne per identificar signes de problemes auditius en la infància. Si trobes problemes d'aprenentatge que podrien ser atribuïts a la deficiència auditiva deus acudir a un professional. 

 

 

La fira Obrim el Nadal de Bellreguard se celebra amb un complet éxit d'assistència i participació de les associacions. Participaren 10 colectius del poble i els escolars del centre Gregori Maians guarniren l'arbre de Nadal. Les associacions que participaren són la de Dones, Jubilats i Pensionistes, Confraría de La Soletat, Moros i Cristians, els hostalers de Bellmar, els comerciants d'Acobell, artesans del municipi, la batucada, la coral, la colla de dolçainers, l'AMPA i l'Ajuntament. El millor de la creativitat del municipi s'ajuntà en Obrim el Nadal. Les nadales de la coral estigueren acompanyades de la sorpresa del día: ¡neu a Bellreguard!. L'ajuntament contractà tres canons de neu artificial que feren les delícies dels més menuts.

Album de fotos d'Obrim el Nadal Fes clic ací

Els actes a Bellreguard per mostrar el rebuig a la violència de gènere culminaren dimarts amb un llaç humà fet per l'agrupació de dones, però aquesta associació no esse l'única que participà en la jornada. Des de les 17 hores hi haguè tot un seguit d'activitats coordinades per l'ajuntament. Participaren l'Associació de Jubilats i Pensionistes, el col·lectiu de Gais i Lesbianes i la coral que oferí un repertori escollit per a aquesta ocasió. Altres de les activitats realitzades per dotar de contingut variat van ser la lectura d'una carta d'una dona maltractada, la presentació d'un còmic on es denuncia el maltracte als menors i la lectura d'un manifest on totes les associacions a més de l'Ajuntament condemnaven qualsevol tipus de violència domèstica. També es projectà un documental 'La maleta de marta', de la que vos deixem el trailer.

Fes clic ací per desplegar l'album de fotos de l'acte

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja compta amb una subvenció de 80.000 euros per a posar en marxa un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials en la platja. Des de fa més de dos anys, el govern local alerta de la urgència de renovar el disseny i deficiències de les bombes i aljubs existents  Ara, els informes tècnics municipals, a més d'altres documents tècnics de suport a la idea que el sistema suposava un risc pel seu mal funcionament, han convençut a la Diputació de València per a atorgar l'ajuda.

Durant tot el mes d'octubre et pots apuntar en els Serveis Socials Municipals, (dilluns i dimecres de 9 a 14h) al programa No estigues sol al Nadal per a jubilats i pensionistes. Aquest any l'estada és en un hotel a Oropesa del Mar en règim de pensió completa del 23 al 27 de desembre. Comptarà amb activitats d'animació i excursions a poblacions properes i celebració especial de la Nit de Nadal i del Dia de Nadal.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès