Hem de felicitar a un jove bellreguardí. Es tracta de Joan Climent, un xiquet del col.legi Gregori Mayans, que ha estat guanyador del primer premi en la seua categoria en la Comunitat Valenciana en el concurs de narrativa en valencià Sambori. Dimecres i dijous' és el títol del text premiat.

 

Prop de 300 alumnes del col·legi Gregori Mayans de Bellreguard han tingut les mans en la massa durant la setmana del pa en el centre. El pastisser d'Oliva Pepe Cotaina ha sigut l'encarregat d'explicar als alumnes més xicotets fins als majors els rudiments i secrets per a l'elaboració de l'aliment més consumit a Espanya. Coatina assegura que l'objectiu d'aquest macrotaller pel qual han passat pràcticament tots els alumnes de Bellreguard té com a objectiu “informar als futurs consumidors i donar les claus per a distingir entre un pa tradicional realitzat amb llevats naturals i l'industrial, present en la majoria de grans superfícies i cadenes de pastisseria”.

Álbum de fotos dels tallers de pa

 

Si tens més de 65 anys ja pots apuntar-te als viatges del Imserso per a aquesta temporada. La sol·licitud la pots presentar a Serveis Socials Dilluns i dimecres de 9 a 14 hores i el termini d'inscripció finalitza el dia 5 de juny. Poden optar als viatges, els Pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions; Pensionistes de viduïtat del Sistema Públic de Pensions, l'edat siga igual o superior a 55 anys; Altres pensionistes del Sistema Públic de Pensions i perceptors de prestacions o subsidis per desocupació, en ambdós casos amb 60 anys complits. Poden ser beneficiaris del programa junt amb el sol·licitant els cònjuges i el familiar a càrrec amb discapacitat igual o superior al 45% que forme part de la unitat familiar.

Enllaç a la web del IMSERSO

 

 

Consuelo Pellicer va complir fa uns dies el segle de vida. Aquesta veina de Bellreguard tinguè una especial festa d'aniversari per celebrar els seus 100 anys acompanyada de les amistads del poble i membres de la Corporació.

 

El Jurat internacional de la Fundació per a l'Educació Ambiental ha atorgat a Bellreguard el distintiu de la bandera blava de les platges netes d'Europa que lluirà aquest estiu com a reconeixement a l'esforç per mantenir neta la platja i amb serveis cada vegada més nombrosos. La bandera blava és un distintiu amb molta credibilitat, per tant no és gens fàcil obtenir-la. Dues platges de la Comunitat les han perdut aquest any i tres aspiraven a ella per primera vegada i s'han quedat sense.

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el termini de presentació de so.llicitud per a ser jutge de pau suplent de Bellreguard. Les instàncies es poden presentar fins al 28 de maig.

Descarrega ací la instància

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès