Este dijous, 24 d'abril, no et pots perdre la II Marxa Benèfica per la Salut i la Integritat Física. L'activitat tindrà lloc a partir de les 19 hores des del Saló Multiusos i seran quatre kilòmetres caminant pel poble. Pots portar oli, sucre.... 


 

Bellreguard celebra en la seua platja la ‘Pasqua a la Mar' del 18 al 21 d’abril per les vesprades, de 17:30 a 19:00 hores i estarà organitzada per l’Ajuntament i Ancar.


 

La Policia Local del municipi ha col·laborat en les diverses jornades d'Educació Vial que s'han organitzat a les escoles de Rafelcofer. I és que l'Educació Vial és ja una assignatura consolidada en els diferents centres escolars de la ciutat. 


El pròxim dimarts, 22 d'abril de 2014, finalitza el període voluntari per a pagar els següents tributs:

Taxa recollida de fem poble 2014
Impost vehicles de tracció mecànica 2014 


 

El Hall de la Casa de la Cultura acull este divendres, 11 d'abril, la inauguració de l'exposició 'House of Diogenes' a partir de les 20 hores. La mostra consta d'obres en diferents tècniques com la fotografia, la foto-composició, acrílic, escultura, il·lustració digital i vídeo. 


Durant la sessió ordinària celebrada este dimecres a l'Ajuntament de Bellreguard es va donar conte de la liquidació del pressupost de l'exercici 2013, el qual ha tingut un romanent positiu de 122.612, 88 euros. 


L'Ajuntament celebrarà el pròxim dimecres, 9 d'Abril, a les 20.30 hores la sessió plenària ordinària. Es debatrà una part resolutiva i es procedirà a la fiscalització. 


Guia per tramitar telemàticament la sol·licitud de matrícula per a les proves lliures destinades a l'obtenció del títol de graduat en ESO. 


 

Este dissabte, 12 d'abril, aplega al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura de Bellreguard la nova actuació de Jandro. Serà a les 20 hores i està organitzada per la Filà Gentils. Col·labora l'Ajuntament. Els punts de venda són: Punt de Padel, Bar Poma i Llar Juvenil, anticipada 10 euros i taquilla 12 euros. 


 

Si feia uns mesos Bellreguard era notícia per la presentació de la societat gastronòmica Gastroalmax, el pròxim dissabte 5 d’Abril tornarà a ser referent gastronòmic a la Safor.


 

Hui es celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. Es tracta d'una discapacitat permanent del desenvolupament que es manifesta en els tres primers anys. La taxa de l'autisme en totes les regions del món és alta i té un terrible impacte en els nens, les seues famílies, les comunitats i la societat. 


 

Participa des del dimarts, 1 d'abril i fins al pròxim 4 d'abril, en la III Setmana del Bescanvi de llibres en la Biblioteca municipal. L'activitat tindrà lloc per les vesprades i et permetrà intercanviar un dels teus llibres per altre del vostre interés. 


 

Participa el dissabte 29 de març en la setena edició de l'Hora del Planeta, una iniciativa de l'organització WWF per a conscienciar i mobilitzar a la societat en favor de la protecció del medi ambient. 


Les noves tecnologies ens envolten cada dia més i més i no es pot ignorar el paper fonamental que ocupen en la societat actual per això i perquè els joves utilitzen les TIC en les seues relacions socials, per a la diversió, el treball o l’estudi, naixen des de la Generalitat Valenciana, les Jornades ‘Educar per a l'ús responsable d’Internet’. 


 

DANONE ens oferirà el pròxim dijous, 27 de març, a les 18.30 hores al Saló de Plenaris de l'Ajuntamet una nova xerrada dedicada al més important dels òrgans. La conferència, que s'engloba dintre de la campanya 'Cuida el teu cor', tractarà al voltant de 'Els secrets dels làctics'. 


 

L'ajuntament de Bellreguard ha comprat un nou cotxe per a la Policia Local. Amb aquesta compra es millora qualitativament el servici policial, ja que l'antic tenia molts kilòmetres i requeria d'una reparació molt costosa. 


Us recordem que per iniciativa de l'ajuntament de Bellreguard, juntament amb l'Associació de Moros i Cristians de Bellreguard, i patrocinat per les capitanies mora i cristiana, a partir del diumenge dia 9 de Març tots els diumenges s'està celebrant un rastre en la zona del Cementiri Municipal, concretament al carrer Mestre Serrano. 


Amb motiu de la celebració hui, 21 de març, del Dia Internacional de l'Eliminació de la Discriminació Racial s'està desenvolupant a l'Aula Magna del Palau de Pineda de València la Jornada de prevenció contra la Xenofòbia, el Racisme i la Intolerància, organitzada per la Conselleria de Benestar Social. 


 

La cursa, organitzada per la Filà mora Kadisinies de Bellreguard, ha comptat amb una ampla col·laboració de col·lectius, empreses i voluntaris a més del suport institucional, que han fet possible que malgrat les dificultats pròpies de les primeres edicions d’un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques, la valoració dels participants en relació a l’organització haja estat molt positiva. 


 

La Fundació Espurna a través del seu Centre Especial d'Ocupació, a més de proveir els trofeus dissenyats expressament per a l'ocasió a petició de la Filà Kadisinies, organitzadora de la prova, ha participat activament en la I Cursa Popular de Bellreguard amb una representació nombrosa de corredors i corredores. 


 

La Filà mora Kadisinies de Bellreguard, amb la col·laboració del seu Ajuntament, està organitzant la que serà la I Cursa Popular de Bellreguard. Una cursa amb un recorregut de 7 Km, de perfil pla i urbà, que començarà a les 10 h del pròxim 16 de març. 


 

La Biblioteca Municipal acull este dijous, 13 de Març, a partir de les 17.45 hores el contacontes 'Contes en vers per a xiquets desperts'. 


 

L'Associació ‘Ballem o què?’ junt amb la Capitania 2014 i a la Filà Camelot han organitzat un Festival de Ball Infantil que farà les delícies de tots els assistents, que podran gaudir de l'espectacle amb un xicotet donatiu de 3 euros. 


 

Com cada any, quan arriba el mes de març Bellreguard enceta el seu programa d’activitats per a celebrar el 8 de març, Dia de la Dona treballadora, i ho farà amb ‘La setmana de la dona’ que s’inicia el 3 de març i finalitzarà el 9 del mateix mes.


Recordar-vos que fins al dia 22 d'abril de 2014 es podran pagar en període voluntari els següents tributs: la taxa de recollida de fem del poble i l'impost de vehicles de tracció mecànica. 


 

La Policia Local de Bellreguard va apropar este dimarts la seguretat vial als xiquets del Col·legi Públic Gregori Mayans mitjançant una campanya que pretén mostrar-los unes normes bàsiques i fonamentals. 


 

Les capitanies de 2014 de Bellreguard han organitzat una festa per a celebrar Carnestoltes, una celebració que ofereix un moment únic per a disfressar-se d’algun dels teus personatges favorits, o potser dels més odiats. Els organitzadors conviden a tot el món a participar en la festa el dia 1 de març a 'La Nave', per 6 euros. 


 

Us convidem este divendres, 21 de Febrer, a les 20 hores al Saló de Plenaris de l'Ajuntament a la presentació del llibre 'Els pobles valencians abandonats', d'Agustí Hernandez. 


 

Descobreix les claus del Yoghurt i d'una alimentació equilibrada mitjançant una xerrada que s'ha organitzat per a este divendres, 21 de Febrer, a les 18.30 hores al Saló d'Actes de l'Ajuntament. Per als assistents hi haurà un obsequi.


 

Este dissabte, 15 de Febrer, no et pots perdre l'actuació infantil del Circ Arlequín. Majors i menuts podran gaudir de les noves pallassades de Toto. L'activitat tindrà lloc al Saló d'Actes de l'Ajuntament a partir de les 17.30 hores. 


 

Un any més ha començat la campanya del suc de taronja al CEIP Gregori Mayans de Bellreguard, gràcies a la col·laboració entre la Cooperativa Bellreguard-Villalonga, l'Ajuntament, la directiva i l'AMPA del col·legi.


 

El Punt de Pàdel de Bellreguard va acollir el passat diumenge, 2 de Febrer, el IV Torneig del Circuit de Pàdel de Menors 'Gestiona Pàdel'. Una competició ja consolidada i que va contar amb una gran participació d'esportistes.


Nou semàfor per a augmentar la seguretat en els encreuaments més perillosos. Sota aquesta premissa, l'Ajuntament de Bellreguard ha col·locat un semàfor roig en els últims dies en l'encreuament del municipi per a multar als conductors infractors en el que consideren un dels punts negres de la ciutat.


 

El conseller d'Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, va visitar este dissabte l'Ajuntament de Bellreguard, on va ser rebut per l'alcalde Jaume Ascó i altres membres de la corporació municipal.


 

El pròxim divendres, 31 de gener, es celebra el Dia Internacional de l'Arbre i és per aixó que des de l'Ajuntament volem recordar que els arbres són una part vital per al sosteniment del nostre planeta, inclús de la nostra salut. Tenim que preservar-los i conscienciar a les generacions venideres de la seua importància. 


 

Si voleu rebre notícies de l'Ajuntament a través del WhatsApp haveu d'enviar la paraula ALTA al 609 153 581 i, a més, donar-lo d'alta a la vostra agenda com a contacte. 


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Protecció de Dades, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) fa una crida per a recordar la importància de protegir adequadament les dades personals en la Xarxa. 


Gas Natural procedirà en breu a executar les obres en Bellreguard que permetran connectar el poble amb la xarxa de gas natural. Unes obres que també afavoriran als comerciants del municipi. 


 

Este divendres, 17 de Gener, a les 20 hores al Hall de la Casa de la Cultura no et pots perdre la inauguració de l'exposició de dibuixos d'Àlex Ferri.


L’ajuntament de Bellreguard presentarà este dijous, 16 de Gener, a les 19.30 hores en el Saló de Plenaris a l’Associació ‘Sembra – Xarxa agroecològica’. Es tracta d’un grup de persones que es declaren a favor d’una agricultura respectuosa amb el medi ambient i amb les persones.


 

I ja coneixem els noms dels guanyadors del III Concurs Infantil de Betlems. Els guardonats són: Pau Escrivà amb el primer premi, Sergi Tortosa amb el segon premi i Javier González amb el tercer premi. Els premis es van lliurar este divendres, 3 de gener, al Hall de la Casa de la Cultura. 


 

Els més menuts podran gaudir este divendres, 3 de Gener, de contacontes, berenar i taller infantil. L'activitat tindrà lloc a partir de les 17 hores a les Escoles velles i té un preu de 3 euros. Està organitzat per la Filà Almahades. 


 

Si vols passar una estona divertida, vine este dijous, 2 de Gener, de 11 a 13 hores i de 17 a 19 h a la plaça Major i gaudeix del parc infantil que posarem. 


Este divendres, 3 de gener, es lliuraran al Hall de la Casa de la Cultura els premis corresponents al III Concurs Infantil de Betlems. Recordem que com a requisit mínim havia de tindre tres escenes bíbliques. 


Si encara no tens cap pla per a la Nit de Cap d'Any, vine a la plaça Major per a donar la benvinguda al Nou Any 2014. Escoltarem les campanades i brindarem per l'estrena de 2014.  


 

No et quedes sense demanar-li al patge real els teus regals dels Reis Mags. Este diumenge, 29 de Desembre, el patge i la burreta visitaran el nostre municipi amb eixida des de l'Ajuntament a partir de les 17 hores. 


 

Descobreix una nova forma innovadora i diferent d'explicar un conte amb 'Contes màgics', un espectacle que oferirà 'Màgia per a tots' este dissabte, 28 de Desembre, a les 17.30 hores al saló d'actes de l'Ajuntament. 


 

L'Ajuntament de Bellreguard vol donar l'enhorabona a la veïna del poble, Inma Amaya, que s'ha proclamat guanyadora del Campionat d'Espanya de Taekwondo per Clubs, al participar amb el Club Taekwondo la Safor. 


 

Vine a l'entrada de l'Ajuntament de 18 a 20.30 hores a retratar-te amb el Pare Noël i conta-li els teus desitjos per a aquest Nadal. 


 

Participa en la jornada de donació de sang d'este dimecres, 18 de Desembre, que s'ha organitzat des del Centre de Transfusió de la Generalitat. Podeu donar sang al Centre de Salut, a l'avinguda dels Esports, de 17 a 20.30 hores. 


 

Clara Llàcer, natural de Bellreguard i jugadora aleví de futbol, del C.A.E Bellreguard, ha sigut seleccionada per segon any consecutiu, per jugar el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques, amb la selecció valenciana femenina sub-12 que es disputarà a Maspalomas en Gran Canària els dies 25 i 26 d’abril. 


Continuen els actes de celebració de la Setmana Santa. Este dijous, 17 d'abril, a partir de les 22 hores tindrà lloc el trasllat del Natzaré i, en finalitzar, 'Relleu dels Cabos' a l'església.


 

Hui continuen els actes amb motiu de la celebració de la Setmana Santa. Esta nit a partir de les 21.30 hores tindrà lloc el trasllat de la Verge de la Soledat. 


 

Este divendres, 11 d'abril, a les 22.30 hores no et pots perdre a l'Església de Bellreguard el tradicional concert de música religiosa que oferirà l'Agrupació Artístico Musical Santa Cecília del municipi. 


Este divendres, 11 d'abril, continua la Ruta Depicaeta al poble de Bellreguard. Pel que fa als bars que entren a formar part d'aquesta ruta són: Torres, Salva, Avinguda Mario, Bar La Forqueta, Bar El Racó del Fester, Harley, Ventall, Café del Poble, Bar Miró, Poma i Passat.


 

Vos informem de la subvenció de la Generalitat Valenciana destinada a associacions cíviques sense finalitat lucrativa, els sindicats, les associacions professionals i altres entitats sense finalitat lucrativa. 


 

El Saló de Plenaris de l'Ajuntament acollirà el pròxim dimarts, 8 d'abril, a partir de les 20 hores la presentació del llibre 'Don Paco, mestre de chicuelos i republicà'. El llibre narra les vicissituds per les quals va passar “don Paco”, com així li recorden els seus alumnes, però alhora serveix per a comprendre els implacables mètodes de depuració que va exercir el franquisme contra els mestres de la Segona República. 


 

Este dimecres, 2 d'Abril, no et pots perdre el taller d'iniciació als escacs per a xiquets i adults sense nocions. L'activitat tindrà lloc al costat de la Biblioteca Municipal de 18 a 19 hores. La duració del taller serà tots els dimecres d'Abril i Maig. Per a formar part, podeu apuntar- a la biblioteca. 


 

Les capitanies de les Festes de Moros i Cristians de Bellreguard han organitzat per al pròxim dissabte, 29 de març, un sopar de germanor al Restaurant Flamingo. L'esdeveniment tindrà lloc a les 21.30 hores i el preu és de 20 euros. Patrocina l'Associació de Moros i Cristians. 


 

La Casa de la Cultura de Bellreguard acollirà el pròxim dissabte, 29 de Març, a les 20 hores “Carretera y manta”, una obra que presenta Els Sarsuelerus. Els assistents podran gaudir de la sarsuela moderna feta a l'acte. 


L'ajuntament de Bellreguard vol manifestar el seu condol a la família d'Adolfo Suárez, per la mort de qui fora el president del Govern de la democràcia. 


La ONCE ha obert una borsa de treball de venedors per a la zona de Gandia. Els requisits són:
Tindre una discapacitat del 33% física, sensorial o per malaltia orgànica (les d'intel·ligència límit serien valorables segons cada cas). Edat entre 18 i 54 anys. 


 

La Casa de la Cultura acull este dissabte, 22 de març, a partir de les 11 hores, un taller que consistirà en una visita guiada per l'exposició de fotografies de Ramon Santamaria Ruiz titulada 'Artesans medievals'.


 

La Coordinadora Safor-Valldigna pel valencià, en nom de la comissió organitzadora de la XXVI Trobada d'Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna, ha anunciat que la trobada 2014 tindrà lloc a la localitat de Benirredrà, el pròxim 17 de maig. 


 

 Les donacions de sang contribueixen a salvar vides i a millorar la salut. Recordar-vos que el 18 de març podeu donar sang al Centre de Salut de Bellreguard de 17 a 20.30 hores, dintre de la Campanya de Donació que promou la Generalitat i el Centre de Transfusió. 


 

L'empresa ICSAM, Consultoria i Formació ha organitzat un 'Curs de manipulació d'aliments' a Bellreguard amb l'objectiu d'evitar que la gent del municipi es desplace a altres llocs de la Safor. El curs s'ha iniciat hui 10 de març amb horari de 15.30 a 18.30 hores a les Escoles Velles.


 

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, en l'orde 30/2013 va convocar una subvenció destinada a la contractació de persones desocupades en programes d'ocupació pública d'interés general i social. 


Ja ha eixit publicada la campanya de Camps de Treball Voluntari Juvenil per a 2014. Com a novetat, us informem que enguany hi ha dues modalitats:

Modalitat A: camps en Pasqua, a realitzar entre el 17 i 24 d'abril de 2014
Modalitat B: camps a l'estiu, a realitzar al juliol i agost. 


 

Maika Barbero, tercera finalista de la primera edició de 'La Voz' presentarà este dissabte, 22 de Febrer, el seu primer treball discogràfic. L'actuació tindrà lloc a les 22 hores a la Casa de la Cultura. 


El Calaix Jove de la Safor convoca el concurs de cartells per a la XI Trobada de Joves de la Safor que tindrà lloc el 10 de maig de 2014 a la Font d'en Carròs. 


 

Els xiquets de sisé del Col·legi Gregori Mayans han visitat l'exposició d'Àlex Ferri. El mateix autor va dirigir la visita i va explicar les seues obres. 


 

El 4 de Febrer de l'any 2000, durant el Cim Mundial Contra el Càncer per al Nou Mil·lenni, es va acordar la signatura de la Carta Magna de París i, a proposta de la Unió Internacional per al Control del Càncer, es va establir aquest dia amb la finalitat de mantindre vigent entre els països el compromís amb la Carta. 


 

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Bellreguard acollirà esta vesprada, 2 de Febrer, 'Canta i Juga'. Un espectacle per a tots els públics amb moltíssimes sorpreses, rifa i berenar. L'activitat està organitzada per la Filà Camelot, Capitania Cristiana 2014. Hi haurà dues sessions a les 17 i 19 hores. 


 

L'Holocaust és un dels episodis més miserables de la història del món i que tal dia com hui es commemora. En ell es va donar cita el pitjor que habita en l'ànima humana. Però, en aquell oceà de depravació moral absoluta, va sobreviure el Bé, amb majúscula; el sacrifici i la dedicació d'uns pocs que, fent el que havien de fer, van salvar la vida de milers de jueus condemnats a morir per ser el que eren. 


 

Este dissabte, 25 de Gener, vine a gaudir d'una vesprada inoblidable amb màgia i humor per a gran i menuts de la mà del Mag Sèneca. Tindrà lloc a les 19 hores al Saló d'Actes de la Casa de Cultura.


 

La Biblioteca acull este dijous, 23 de Gener, a les 17.45 hores el contacontes 'Història d'un mig pollastre' d'Enric Valor, i que anirà a càrrec de Joan, el creacontes. 


 

La Biblioteca acollirà este dijous, 16 de Gener, a les 18 hores un acte d'agraïment a totes aquelles persones i xiquets que han participat en la III Marató de Lectura. 


 

L'Ajuntament de Bellreguard acollirà el pròxim 1 de Febrer a les 18 hores la Gala de Campions 2013 promoguda per la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana.


L’Ajuntament de Bellreguard inicia el seu Programa de Termalisme Social de l'Imserso. Un programa al que poden sumar-se tots els majors de 65 anys i també aquells majors de 60 que tinguen pensions de jubilació, viduïtat o altre tipus de pensions del Sistema Públic de Pensions.  


El termini de presentació d'instàncies, acreditació de beneficiaris i contractació de viatges queda ampliat fins a la completa assignació de totes les places o, en tot cas, fins al 12 de Desembre de 2014. 


 

El Saló d'Actes de l'Ajuntament acollirà este diumenge, 22 de Desembre, a les 18.30 hores un teatre oferit per la Mancomunitat de Municipis de la Safor 'Dependencias'. 


 

Participa en el III Concurs Infantil de Betlems. Encara pots inscriure't a la Biblioteca fins el 20 de Desembre. Com a requisit mínim ha de tindre tres escenes bíbliques com, per exemple, l'anunciació, l'adoració dels reis.... 


 

Majors i xiquets podran gaudir del musical 'La Bella i la Bèstia', que tindrà lloc este dissabte, 14 de Desembre, a les 18 hores al Saló d'Actes. Es tracta d'una activitat que ha estat organitzada per la Comparsa Abubils, Capitania Mora 2014. 


 

El Saló de Plenaris acollirà el pròxim dijous, 12 de desembre, a les 19.30 hores la presentació del llibre 'La transició democràtica, mirades i testimonis'. Salvador Caudeli serà l'encarregat de presentar l'acte i col·laboren al llibre Paqui Llopis Escrivà i Joan Antoni Torres Cremades. 


 

Encara no ho saps? Els més menuts podran dissenyar este dissabte, 7 de desembre, a les Escoles velles a partir de les 16 hores els seus motiu nadalencs per a decorar les seues cases al Taller infantil d'Adorns Nadalencs que ha organitzat l'Ajuntament. 


 

Participa en los jornades de donació que des del Centre de Transfusió de la Generalitat s'han organitzat per a l'any 2014 al Centres de Salut de Bellreguard. Podeu donar sang els dies 18 de març, 24 de juny, 3 de setembre, 17 de desembre al Centre de Salut, a l'avinguda dels Esports, de 17 a 20.30 hores. 


Recordar-vos que este divendres, 29 de Novembre, continua la Ruta Depicaeta al poble de Bellreguard i amb trenet. Pel que fa als bars que entren a formar part d'aquesta ruta són: Torres, Salva, Avinguda Mario, Ximo, La Rulla, Harley, Ventall, Café del Poble, Poma i Passat. 


 

 

Davant la mort del nostre mestre cuiner Jesús Pellicer García, l’Escola comunica que queda suspés el curs programat per a enguany. Demanem disculpes a tots aquells matriculats i als qui pensaven apuntar-se per les molèsties que els ha pogut ocasionar. 


 

Diversitat de veïns i veïnes de Bellreguard van assistir este dissabte, 16 de Novembre, a una xerrada organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Tolerància. L'activitat es va celebrar al Saló de Plenaris de l'Ajuntament.


 

La Casa de la Cultura acollirà del 22 de novembre al 7 de gener una nova edició de l'exposició Art Nadal, que celebra este any el seu X aniversari. Artistes de diverses modalitats s'unixen per a col·laborar oferint els seus treballs a benefici de l'ONG 'Viviendas para los Sin Techo'. 


Recordar-vos que el pròxim dimarts, 19 de novembre, finalitza el període voluntari de cobrament de l'IBI Rústica 2013, IAE 2013 i IAE altes 2012. 


La Unió Musical Santa Cecília de Bellreguard va oferir el passat dissabte, 9 de novembre, el tradicional concert de tardor al Saló d'Actes de l'Ajuntament. Una activitat musical que va contar amb la col·laboració de l'Ajuntament i a on van participar tant joves com majors.


Obrim les inscripcions del IV Mercadet de segona mà i intercanvi, per poder muntar la vostra paradeta haureu de passar per la Llar juvenil on podreu inscriure’s fins el 13 de Desembre. Vos animem a participar! 


El consistori atorgarà temporalment diverses parcel·les destinades al conreu hortícola. L'objecte del contracte serà regular. El règim d'utilització d'estes parcel·les de propietat municipal anomenats 'Hortets de Belló' se cediran en ús als veïns d'aquest municipi per a destinar-los a conreu hortícola de productes per al consum familiar. 


Ja s'han presentat les bases per a la selecció de personal dins del Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques. Amb aquesta inciaitiva es pretén afavorir la contractació de persones desocupades del municipi i impulsar la competitivitat de les empreses ubicades en el municipi. 


 

Este dijous, 7 de novembre, no et pots perdre la xerrada 'Somos necesarios para la sociedad'. Una activitat organitzada per l'Ajuntament i que conta amb la col·laboració de la Diputació de València. Tindrà lloc a les 19 hores a la Llar dels Jubilats. 


 

Per a tots aquells usuaris dels autobusos amb destí Oliva-Madrid, d'anada i tornada, informar-los que a partir d'ara tots els viatges diaris, a diferència d'abans que només tenien lloc els caps de setmana, tenen parada al nostre municipi, concretament a la platja de Bellreguard al carrer Mar Blau, número 2, Edifici del Mirador. 


 

 Vol de Núvol representarà 'En Ric Rap Rondalles: El Musical' este dissabte, 2 de Novembre, al Saló d'Actes de l'Ajuntament a partir de les 18 hores amb entrada solidària a benefici de Càritas Bellreguard.


El passat divendres, 25 d'Octubre, es va celebrar a l'Ajuntament una sessió plenària extraordinària amb l'únic punt del dia d'acordar la substitució del projecte de la subvenció del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva.


 

La Biblioteca municipal acollirà el próxim divendres, 25 d'Octubre, la III Marató de Lectura a partir de les 17 hores. Una iniciativa en la qual participarn els usuaris de la biblioteca llegint textos que se'ls facilitaran o llegint els textos escrits per ells. Enguany hi haurà una novetat: celebrarem la Marató de Poesia. ¡No t'ho pergues! 


Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

PROGRAMA DE MOVILITAT EUROPEU 'PIONERS EN ACCIÓ'

Consulta tota la informació ací

NOVES TITULACIONS UNIVERSITÀRIES EN LES MODALITATS D'EXPERT UNIVERSITARI I TÈCNIC SUPERIOR

Consulta tota la informació ací

INFORMACIÓ D'INTERÉS DE LA DIPU T'EUROBECA

Programa de beques formatives 

FP Dual Alemanya 2014

INFORMACIÓ D'INTERÉS AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Què fer davant d'una agressió?

Què és la violència de gènere?

Què és una ordre de protecció i quines mesures activa?

Informació de la campanya 'Hay salida' del Ministeri d'Igualtat

Enllaços d'interés

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès