Dijous 9 de juliol estiguerem a la ruta De Picaeta Platja i varem grabar aquest vídeo a Bar Los Intocables, Ca Salvador, Geladeria Niza, Bar Las Delicias, Bar Alvarito. Demà dia 24 de juliol també hi ha ruta De picaeta i estarem a San Marino, Mitja Lluna i Café del Marino 

 

La ruta De picaeta, promoguda per la Asociació d'hostelers Bellmar s'enceta aquest dijous a la platja de Bellreguard. Els establiments on podras gaudir de les ofertes son: Geladeria Niza, Los intocables, Mitja Lluna, Las Delicias, Bar Alvarito, Ca Salvador, Pizzeria San Marino, Cafe del Marino

 

El cap de setmana a la platja de Bellreguard està ple d'activitats d'oci. Avui divendres es celebra la cursa de les arenes organitzada pel club de córrer A gust i que partirà des de la zona esportiva. I per a demà està previst el concurs de castells d'arena. El diumenge és el dia fort perquè tindrà lloc la fira del moviment associatiu de Bellreguard que inclou la presentació de la camiseta de les festes de moros i cristians 2014 realitzada per l'artista Ausiàs Fuster.

La platja de Bellreguard ha superat l'auditoria realitzada el passat 9 de juliol per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i d'aquesta manera obté un any més aquest distintiu, que tenen només les platges amb uns estàndards de qualitat en els serveis, l'aigua i l'arena.

Si eres jubilat o pensionista t'interesa aquesta notícia sobre el Programa de vacances socials per a majors de la Comunitat Valenciana. Els pensionistes i jubilats interessats poden fer la sol·licitud als Serveis Socials de l’Ajuntament de Bellreguard, els dilluns i dimecres de 9 a 14h i tenen fins el 19 de juliol per presentar-la.

 

La cursa de les arenes que en 2014 arriba a la seva sexta edició està prevista per al divendres vinent 18 de juliol a la platja de Bellreguard. La cita és a les 19 hores en la zona infotourist de la platja. A sendemà tindrà lloc una masterclass de aquagym gratuïta a la piscina municipal. Serà a les 19.30 hores.

Si estàs interessat en fer algun curs de l'Escola Pública d'Adults de Bellreguard, pots consultar la informació a aquest enllaç.

Aquest any hi ha cursos d'alfabetització i neolectors, així com curs de graduat en educació secundària, curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Valencià. També hi ha curs d'anglés inicial, elemental, pre-intermediate, així com curs de conversació i pronunciació. A banda et pots matricular en el curs de dibuix i pintura i el curs de cuina.

Full informatiu dels cursos de l'EPA

Full de matrícula

Cursos d'anglés

 

Enhorabona als xiquets que formen part de l'equip aleví A del CAE Bellreguard. Encara estàn assaborint la mel de la victòria en el torneig celebrat el cap de setmana a la localitat alacantina d'Alfàs del Pi.

El jove Diego Jiménez Rodríguez, del Pont Romanillos, va véncer dissabte en la VI Cursa de Nit a la Platja de Bellreguard amb un temps de 25.19 minuts. La carrera, amb un recorregut de 7,5 quilòmetres, va tindre com segon classificat a Salva Gomar, del Delikia Safor qui va entrar en la línia de meta tres segons després.

Pràcticament el 100% dels alumnes de l'institut Joan Fuster de Bellreguard hi han aprovat els exàmens de les proves de selectivitat realitzades aquest mes. Dels 45 alumnes presentats, un total de 44 han passat els exàmens i podran optar a estudiar una carrera.

 

 

Els equips aleví i benjamí de Bellreguard es varen emportar el trofeu.Gran jornada per al futbol base a Bellreguard aquest cap de setmana. S'ha celebrat al poble el V Trofeu Futbol 8 del CAE Bellreguard. Participaren els equips de C.F.B. Gandia, Piles C.F., C.E. La Font, C.F. Miramar, C.A.E. Bellreguard, U.D. Beniopa, F.B. Dénia, C.F. Cullera i Futbol Base el Verger.

Fins al dia 6 d'agost de 2014 es podrà realitzar el pagament dels tributs següents, corresponents al 2n període de recaptació voluntària: Impost de béns immobles urbans 2014, Taxa de recollida de fem de la platja 2014 i Taxa guals permanents 2014. 


 

La festa de moros i cristians de Bellreguard inclourà enguany una desfilada informal durant l'acte de les ambaixades que se celebraran el divendres 26 de setembre. La idea és que en l'acte de l'ambaixada mora, "participen amb una entrada informal totes les filaes mores i que les cristianes, ho facen en la reconquesta del castell per la nit, segons va explicar el president de la junta de Bellreguard, Eusebio Martínez. 

Vídeo dels tallers que han tingut lloc aquest matí a la platja de Bellreguard on s'ha encetat la campanya de tallers infantils de la Diputació de València 'Per unes platges sostenibles'

 

Les grans capitals espanyoles celebraran el cap de setmana i el vinent el dia de l'orgull gai amb nombroses activitats que han estat culminades amb concerts i desfilades. L'ajuntament de Bellreguard també es sumà a aquesta celebració amb un acte més solemne el dimarts al saló de plenaris. Allí es va llegir un manifest per part del col·lectiu i tot seguit es projectà un audiovisual al voltant d'aquest dia internacional. Tancà l'acte, l'alcalde Jaume Ascó, amb unes paraules de suport.

 

Els xiquets i xiquetes de Bellreguard tenen un any més l'oportunitat de gaudir de la natura a la Serra de Guadarrama en una zona declarada Reserva de la Biosfera a la provincia de Segòvia. I és que el campament d'estiu que organitza la Llar Juvenil de Bellreguard està ubicat aquest any a 'Alto del León', a 30 quilòmetres de Segòvia i a 35 de la Granja. El periode de matriculació s'ha ampliat fins esgotar places.

 

Una empresa està auditant des de fa unes setmanes el procés administratiu i d'execució de les obres de la urbanització Centre Sud de la platja de Bellreguard. L'objectiu és comprovar si la Unió Temporal d'Empreses (UTE) adjudicatària de les obres d'urbanització va cobrar en la passada legislatura quasi mig milió d'euros en material que finalment no va ser col·locat en els carrers de la mateixa. I és que un error comés per l'equip tècnic contractat pel municipi per a certificar les obres, va multiplicar la quantitat de formigó empleat per a la fonamentació dels carrers, la qual cosa va permetre a la constructora cobrar eixe quasi mig milió de més.

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès