El director general d'Energia de la Generalitat Valenciana, Antonio Cejalvo, el director general de Gas Natural Cegas, Roberto Cambra, i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, van presidir hui l'acte institucional d'obertura de clau que simbolitza l'arribada del subministrament de gas natural a la localitat. Ja hi ha 60 cases que estàn utilitzant el gas canalitzat i la xarxa está ampliant se a altres dos zones del poble. L'alcalde Jaume Ascó, demanà disculpes per les molesties que puguen causar les obres i afegí que ja s'ha fet una part del poble "i ara ha entrat un altre projecte de cegas que agafa una altra part del poble. La idea és que continue fent se d'una manera paulatina".  

Demà hi ha concert de música de banda. Una de les actuacions de Cultura amb majúscula d'aquest estiu a la platja de Bellreguard. L'Agrupació Musical Santa Cecília de Bellreguard oferirà un concert amb partitures de música bandística. També intervindrà en el recital la banda de Música de Palmera. El Lloc? Plaça de l'Alcoià. I l'hora 22.30 hores.

A partir de hui i fin el dia 3 d'agost hi haurà montat al passeig marítim un mercat d'artesans amb jocs de taula, tallers, visita de personatges de tv, carrusel de cavallets i minigolf, a més de taller de globoflexia. Els nanos també es poden fer fotos amb personatges com Phineas i Ferb (hui a les 19 hores i les 22 hores), Bob i Arenita (1 d'agost a les mateixes hores), Mickey i Minnie (2 d'agost) i Buzz i Woddy (dia 3).

 

El nou retor de Bellreguard, Vicente Salvador Soler Soler, va ser rebut el passat divendres pels feligresos i la Corporació municipal en l'església de Sant Miquel Arcàngel, la parròquia que aquest veí d'Albaida encapçalarà a partir d'ara. Vicente Salvador Soler va ser nomenat pàrroc de Bellreguard el passat 9 de juliol pel arquebisbe de valència Carlos Osoro. L'Església bellreguardina es va omplir de feligresos per donar una calurosa benvinguda al retor.

Xicons i xicones, el grup de dansa Ball de la Forca ha posat en marxa un event en per a tot aquell que vullga participar en el ball de la dansà plana el dia dos d'agost a la platja. La invitació es fa extensiva a tots els ballaors de la Safor i també a aquells que no sapiguen ballar pero vullguen dependre aquesta fàcil dansà. Per a la gent del poble, els díes 31 de juliol i 1 d'agost a les 20 hores hi haurà curset accelerat i gratuit per dependre aquesta dansà genuina de Bellreguard. Per participar, deus confirmar la teua assistència abans del 30 de juliol a aquest mail  jpellicer@hotmail.es

 

El cap de setmana a la platja de Bellreguard està ple d'activitats d'oci. Avui divendres es celebra la cursa de les arenes organitzada pel club de córrer A gust i que partirà des de la zona esportiva. I per a demà està previst el concurs de castells d'arena. El diumenge és el dia fort perquè tindrà lloc la fira del moviment associatiu de Bellreguard que inclou la presentació de la camiseta de les festes de moros i cristians 2014 realitzada per l'artista Ausiàs Fuster.

La platja de Bellreguard ha superat l'auditoria realitzada el passat 9 de juliol per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i d'aquesta manera obté un any més aquest distintiu, que tenen només les platges amb uns estàndards de qualitat en els serveis, l'aigua i l'arena.

Si estàs interessat en fer algun curs de l'Escola Pública d'Adults de Bellreguard, pots consultar la informació a aquest enllaç.

Aquest any hi ha cursos d'alfabetització i neolectors, així com curs de graduat en educació secundària, curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Valencià. També hi ha curs d'anglés inicial, elemental, pre-intermediate, així com curs de conversació i pronunciació. A banda et pots matricular en el curs de dibuix i pintura i el curs de cuina.

Full informatiu dels cursos de l'EPA

Full de matrícula

Cursos d'anglés

Pràcticament el 100% dels alumnes de l'institut Joan Fuster de Bellreguard hi han aprovat els exàmens de les proves de selectivitat realitzades aquest mes. Dels 45 alumnes presentats, un total de 44 han passat els exàmens i podran optar a estudiar una carrera.

 

Fins al dia 6 d'agost de 2014 es podrà realitzar el pagament dels tributs següents, corresponents al 2n període de recaptació voluntària: Impost de béns immobles urbans 2014, Taxa de recollida de fem de la platja 2014 i Taxa guals permanents 2014. 


 

La festa de moros i cristians de Bellreguard inclourà enguany una desfilada informal durant l'acte de les ambaixades que se celebraran el divendres 26 de setembre. La idea és que en l'acte de l'ambaixada mora, "participen amb una entrada informal totes les filaes mores i que les cristianes, ho facen en la reconquesta del castell per la nit, segons va explicar el president de la junta de Bellreguard, Eusebio Martínez. 

Dijous 9 de juliol estiguerem a la ruta De Picaeta Platja i varem grabar aquest vídeo a Bar Los Intocables, Ca Salvador, Geladeria Niza, Bar Las Delicias, Bar Alvarito. Demà dia 24 de juliol també hi ha ruta De picaeta i estarem a San Marino, Mitja Lluna i Café del Marino 

Vídeo dels tallers que han tingut lloc aquest matí a la platja de Bellreguard on s'ha encetat la campanya de tallers infantils de la Diputació de València 'Per unes platges sostenibles'

 

Una empresa està auditant des de fa unes setmanes el procés administratiu i d'execució de les obres de la urbanització Centre Sud de la platja de Bellreguard. L'objectiu és comprovar si la Unió Temporal d'Empreses (UTE) adjudicatària de les obres d'urbanització va cobrar en la passada legislatura quasi mig milió d'euros en material que finalment no va ser col·locat en els carrers de la mateixa. I és que un error comés per l'equip tècnic contractat pel municipi per a certificar les obres, va multiplicar la quantitat de formigó empleat per a la fonamentació dels carrers, la qual cosa va permetre a la constructora cobrar eixe quasi mig milió de més.

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

El jove Diego Jiménez Rodríguez, del Pont Romanillos, va véncer dissabte en la VI Cursa de Nit a la Platja de Bellreguard amb un temps de 25.19 minuts. La carrera, amb un recorregut de 7,5 quilòmetres, va tindre com segon classificat a Salva Gomar, del Delikia Safor qui va entrar en la línia de meta tres segons després.

 

Enhorabona als xiquets que formen part de l'equip aleví A del CAE Bellreguard. Encara estàn assaborint la mel de la victòria en el torneig celebrat el cap de setmana a la localitat alacantina d'Alfàs del Pi.

 

Els equips aleví i benjamí de Bellreguard es varen emportar el trofeu.Gran jornada per al futbol base a Bellreguard aquest cap de setmana. S'ha celebrat al poble el V Trofeu Futbol 8 del CAE Bellreguard. Participaren els equips de C.F.B. Gandia, Piles C.F., C.E. La Font, C.F. Miramar, C.A.E. Bellreguard, U.D. Beniopa, F.B. Dénia, C.F. Cullera i Futbol Base el Verger.