El plenari de l'Ajuntament de Bellreguard hi ha aprovat en la seva última sessió una moció per la qual tots els documents oficials que s'emeten al poble al llarg de 2015 porten el logotip dels 175 anys de vida de l'Agrupació Artístico-musical de Bellreguard. La proposta fou presentada pel grup del Partit Popular i secundada pels grups polítics socialista i nacionalista. La regidora de Cultura, Eva María Martínez, assegurà que el suport de l'Ajuntament cap a aquesta efemèrides és 'total' per la importància de la data.


 

La plaça de l'esglèsia fou l'escenari aquest cap de setmana de les activitats organitzades per la parròquia i l'Ajuntament al voltant de la festa de Sant Antoni. Botaren foc a la foguera del sant del porquet, soparen i diumenge foren beneïts els animals de companya del poble. 

Fes clic per veure l'àlbum de fotos

Un grup d'antics monitors Junior de Bellreguard ha organitzat per a demà dissabte un porrat de Sant Antoni amb la tradicional cremada de la foguera i la benedicció d'animals. A les vuit del matí pots anar a fer llenya, muntar la foguera i abans esmorzar. La foguera es cremarà a partir de les 19 hores i a les 21.30 està previst el sopar d'entrepà per als assistents. Si vols torrar xulles has de portar la graella. Hi haurà disco mòbil i activitats per a xiquets com castell unflable. Diumenge a les 12 es celebrarà missa i a les 13 hores començarà la benedicció d'animals.

 

 

 

Imatge del sorteig del txec de 400 euros per comprar aquest Nadal als comerços del poble. L'associació de comerciants de Bellreguard Acobell celebrà el sorteig entre tots els qui varen omplir la butlleta als comerços d'Acobell amb un guanyador: Simón Català.

El Partit Popular de Bellreguard va presentar en el plenari celebrat en la nit del dijous els pressupostos municipals de l'Ajuntament per a l'any que ve. Però els comptes prevists pel govern municipal no eixiran avant perquè els dos partits de l'oposició van votar en contra. La portaveu del Bloc, Alicia Boigues, va argumentar la justificació del vot en contra, mentres que els socialistes no van intervindre i només van procedir a emetre el seu vot negatiu. Esta situació obliga l'executiu local a continuar treballant amb els pressupostos prorrogats de 2014 perquè els veïns "puguen continuar disfrutant dels servicis municipales", va indicar l'alcalde, Jaume Ascó.

 

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha iniciat des de fa uns dies la remodelació del Centre de Salud de la platja tant en l'exterior com a l'interior de l'edifici. Segons explicà la regidora d'Urbanisme, Marola Marco, a l'exterior està realitzant-se la reparació de les façanes, mentre que a l'interior les obres estan dissenyades per adaptar l'espai a la nova normativa de la Conselleria de Sanitat.

Si eres pare, mare o mestre d'infantil, aquesta notícia t'interessa. La detecció precoç de la sordera és un dels elements fonamentals per a definir el pronòstic educatiu i de la incorporació social del xiquet o xiqueta amb hipoacúsia. Deus estar alerta amb el teu fill o alumne per identificar signes de problemes auditius en la infància. Si trobes problemes d'aprenentatge que podrien ser atribuïts a la deficiència auditiva deus acudir a un professional. 

 

Els escolars de Bellregurard ja han començat a 'supervitaminitzar-se i mineralitzar-se' amb la campanya del suc de taronja que s'organitza al centre educatiu del poble.

Fes clic ací per veure més fotos

 

 

Pau Escrivà, Sergi Tortosa i Vicent Corts han fet aquest any els millors betlems presentats al concurs del poble a 2014. Escrivà s'emportà el primer premi, mentre que el segon fou per a Tortosa i el tercer per a Corts. Els tres xiquets han presentat betlems que mostren la destresa i el bon gust d'aquests artesans en potència.

 

 

La VII cursa Sant Silvestre de Bellreguard fou un èxit de participació i de disfresses. Es celebrà dissabte i allí es pogué trobar un equip de boles de nadal, un circ amb animals i fins i tot el Papa Noel amb el seu trineu. No et perdes l'àlbum de fotografies de l'ultim l'event esportiu de l'any al poble.

Fes clic ací per veure l'àlbum de disfresses de la Sant Silvestre

 

Si eres de Bellreguard pots sentir-te orgullós de la teua banda de música. Es una de les més antigues de la Comunitat i en 2015 celebra el seu 175 aniversari. Ací tens un resum del que digueren en la presentació dels actes l'alcalde, Jaume Ascó, el president de l'Agrupació, Miquel Escrivà i l'historiador Juan Antonio Cremades. El vídeo correspón al primer concert de l'aniversari.

Els actes a Bellreguard per mostrar el rebuig a la violència de gènere culminaren dimarts amb un llaç humà fet per l'agrupació de dones, però aquesta associació no esse l'única que participà en la jornada. Des de les 17 hores hi haguè tot un seguit d'activitats coordinades per l'ajuntament. Participaren l'Associació de Jubilats i Pensionistes, el col·lectiu de Gais i Lesbianes i la coral que oferí un repertori escollit per a aquesta ocasió. Altres de les activitats realitzades per dotar de contingut variat van ser la lectura d'una carta d'una dona maltractada, la presentació d'un còmic on es denuncia el maltracte als menors i la lectura d'un manifest on totes les associacions a més de l'Ajuntament condemnaven qualsevol tipus de violència domèstica. També es projectà un documental 'La maleta de marta', de la que vos deixem el trailer.

Fes clic ací per desplegar l'album de fotos de l'acte

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja compta amb una subvenció de 80.000 euros per a posar en marxa un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials en la platja. Des de fa més de dos anys, el govern local alerta de la urgència de renovar el disseny i deficiències de les bombes i aljubs existents  Ara, els informes tècnics municipals, a més d'altres documents tècnics de suport a la idea que el sistema suposava un risc pel seu mal funcionament, han convençut a la Diputació de València per a atorgar l'ajuda.

Durant tot el mes d'octubre et pots apuntar en els Serveis Socials Municipals, (dilluns i dimecres de 9 a 14h) al programa No estigues sol al Nadal per a jubilats i pensionistes. Aquest any l'estada és en un hotel a Oropesa del Mar en règim de pensió completa del 23 al 27 de desembre. Comptarà amb activitats d'animació i excursions a poblacions properes i celebració especial de la Nit de Nadal i del Dia de Nadal.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès